Hoş Geldiniz

Uzun süredir beklediğim an geldi, hasret bitti, hoş geldiniz. 🤗 Artık resmi olarak açıldık. Temel fonksiyonların tümü sizlerle. Kitap yorumlarınızı gönül rahatlığı ile ekleyebilirsiniz. Düzenli veritabanı yedekleme işlemini de başlattık. Platformun içeriğine her geçen gün yeni kitaplar, yazarlar ve yayın evleri dahil ediyor olacağız. Öncelikle platformda neler bulabileceksiniz hızlıca üzerinden geçelim.

Öncelikle tüm kitap veritabanı ISBN yani "Uluslararası Standart Kitap Numarası" bazlı olarak işlenmektedir. Bu şu demek, eklenen tüm kitaplar resmi olarak onay almış kitaplar. Bu durum size standart bir gösterim için iyi bir yöntem olmakla birlikte farklı yayın evlerinin aynı isimdeki kitabını da bir çok kez gösteriyor olacak. Tabi ki bu sayede farklı yayın evlerinin farklı çevirilerini bağımsız olarak değerlendirebiliyor olacaksınız. Kitap sayfasında karşınıza ilk olarak kitabın kapak görseli, hemen yanında ismi, yazarı, yayınevi ve ISBN numarası eşlik ediyor olacak. Buna ilave olarak, yayın evi kitabın örnek görsellerini paylaştıysa buna da ulaşabilmeniz için "Önizleme" butonu hemen yanınızda olacak. Daha sonra kitabın aldığı puanların ortalaması ve kısa açıklaması göreceksiniz. Soldaki "Yorumla" butonuyla da tek tıkla puan verebilir ve yorumunuzu bırakabilirsiniz. Tabi ki yorum ve puan verebilmek için ücretsiz üye olmanız gerekmekte. Kitapların ortalama puanı hakkaniyetli bir ortalama olabilmesi için en az 3 puan alması gerekmekte. O yüzden okuduğunuz kitapları hızlıca puanlamayı unutmayın 🤩

Aynı zamanda Android markette platformun uygulama versiyonunu da bulabilirsiniz. Aşağıdaki logoya tıklayarak Android Market bağlantısına gidebilirsiniz.

Neden Bu Kitap

Platformu geliştirmemde bana oldukça destek olan, müdür yardımcısı arkadaşım Yeşim sayesinde güzel bir özellik daha ekledik. Her ne kadar kaliteli okurlar olursak olalım, çocuk kitaplarında bir eğitmenin gözünden bakabilmek oldukça zor. Bu sebeple öğretmen olduğunu doğruladığımız üyelerimize mavi rozetler vereceğiz. Bu sayede kitapla ilgili yorumların bir eğitmen gözünden olduğunu görebileceksiniz. Aşağıdaki mavi rozetli yorumcularımız "Onaylı Öğretmen" arkadaşlara ait olacak. Eğer aktif öğretmenlik yapıyor ve katkı sağlamak istiyorsanız, aşağıdaki Hızlı Linler bölümünden İletişim kısmından bizimle iletişime geçin.

Onaylı Öğretmen

Hadi hızlıca üye olun ve siz de yorumlarınızla katkı sağlayın. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızı da takip etmeyi unutmayın. Yeni eklemeleri ve güncel bildirimleri sosyal medyadan düzenli olarak paylaşıyor olacağım. Şimdiden iyi okumalar, iyi yorumlamalar 🤩

Kayıt Ol